Rikli Balance Hotel Bled

Rikli Balance Hotel Bled

A Rikli Balance Hotel Bled egy népszerű és modern szálloda Bled városában, a Sava Hotels & Resorts szállodalánchoz tartozik. A szálloda nevét a városban egykoron élő, híres helioterápiás orvos, Arnold Rikli tiszteletére kapta. A hotel gyönyörű elhelyezkedéssel büszkélkedhet, a Bledi-tó partján található, így lenyűgöző kilátást kínál a tóra és a környező hegyekre.

A Rikli Balance Hotel modern és elegáns kialakítású, ahol a vendégek kényelmesen pihenhetnek. A szálloda szobái modern berendezéssel és kényelmi szolgáltatásokkal rendelkeznek, beleértve a légkondicionálást, síkképernyős TV-t, minibárt és ingyenes Wi-Fi hozzáférést. A szobák többsége gyönyörű kilátással rendelkezik a Bledi-tóra vagy a környező hegyekre.

A Rikli Balance Hotel vendégei számára számos kikapcsolódási lehetőség áll rendelkezésre, beleértve a wellness-részleget, ahol fedett medence, szauna és masszázskezelések várják a pihenni vágyókat. Emellett a szálloda étterme kiváló helyi és nemzetközi ételeket kínál, amelyeket helyi alapanyagokból készítenek el, így a vendégek valóban ízletes élményekben részesülhetnek.

A Rikli Balance Hotel Bled a környék felfedezésére is kiváló kiindulópont. A vendégek könnyen elérhetik a Bledi várat és a Bledi-szigetet, valamint a környező hegyeket, ahol túrázni vagy kirándulni lehet.

Ez a szálloda ideális választás lehet azok számára, akik egy modern, kényelmes és gyönyörű környezetben szeretnék élvezni Bled természeti szépségét és látnivalóit.