Hotel Habakuk Maribor

Hotel Habakuk Maribor

A Hotel Habakuk egy kiváló minőségű szálloda Maribor városában, Szlovénia második legnagyobb városában. A szálloda gyönyörű környezetben, a Pohorje-hegység lábánál található, zöld övezetben, közel a természeti látnivalókhoz.

A Hotel Habakuk modern és elegáns kialakítással rendelkezik, ahol a vendégek luxusban és kényelemben élvezhetik az időt. A szobák tágasak és ízlésesen berendezettek, modern bútorokkal és kényelmi szolgáltatásokkal felszereltek. A szobák nagy része erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környező hegyekre vagy a városra.

A Hotel Habakuk vendégei számára számos kikapcsolódási lehetőség áll rendelkezésre. A szálloda wellness-részleggel büszkélkedhet, ahol fedett medence, szauna, gőzfürdő és masszázskezelések várják a vendégeket. Emellett a szálloda fitneszközpontja is modern eszközökkel felszerelt, így a sportot kedvelő vendégek is élvezhetik a mozgás lehetőségét.

Az étkezési lehetőségek terén a Hotel Habakuk nem hagy kívánnivalót maga után. A szállodában több étterem és bár is található, ahol a vendégek ízletes helyi és nemzetközi ételeket kóstolhatnak meg, valamint kiváló borokat és egyéb italokat fogyaszthatnak.

A Hotel Habakuk kiváló kiindulópont a térség felfedezéséhez. A vendégek könnyen elérhetik a Pohorje-hegység síterepeit, valamint Maribor belvárosát és történelmi látnivalóit.

Összességében a Hotel Habakuk Mariborban azoknak ajánlott, akik luxusban és kényelemben szeretnék élvezni a pihenést és egyben felfedezni a környék természeti és kulturális kincseit.