Bled szállás

Bled szállás

Bled olcsó szállás ajánlatok. Bled városában hol érdemes megszállni? Válasszon Szállást a kínálatunkból.

Miért érdemes szállást foglalni az oldalunkon?

• Folyamatosan bővülő kínálat
• Azonnali visszaigazolás
• Olcsó szállások
• Magyar nyelvű szálloda leírások
• Szállás a legjobb áron
• Számos keresési lehetőség
• Szállodai akciók, kiemelt szállások
• Gyors, egyszerű, ingyenes

Bled szállodák

Bled Szlovénia egyik leggyönyörűbb és legnépszerűbb turisztikai célpontja, amely a gyönyörű Bledi-tóval, a Bledi várral és a szigeten található Mária kápolnával vonzza a látogatókat. Bled városában számos kiváló szálloda található, amelyek jó szolgáltatásokat és kényelmes elhelyezést biztosítanak. Itt van néhány népszerű szálloda Bledben:

Grand Hotel Toplice: Ez a luxusszálloda a Bledi-tó partján található, fantasztikus kilátással a várra. Kényelmes és elegáns szobákat kínál, valamint wellness-részleget és tóra néző teraszt.

Hotel Vila Bled: Ez a történelmi villa a tó partján található, közel a várhoz. Elegáns szobákat, kiváló éttermeket és saját strandot kínál a tó partján.

Rikli Balance Hotel (Sava Hotels & Resorts): Ez a modern szálloda közel található a tóhoz és a várhoz. Stílusos szobákat, medencét, wellness-részleget és több éttermet kínál.

Hotel Triglav Bled: Ez a családi vezetésű hotel a tó partján található, fantasztikus kilátással a szigetre. Hangulatos szobákat, kitűnő éttermeket és saját strandot kínál.

Garden Village Bled: Ez a különleges szállás a Bledi-tó közelében található, elegáns faházakban és fákra épített házakban kínál szállást. Különleges és környezetbarát élményt nyújt.

Pension Bled: Ez a barátságos panzió a tó közelében található. Egyszerű, de tiszta szobákat és barátságos légkört kínál megfizethető áron.

Mindig ajánlott ellenőrizni az aktuális értékeléseket és árakat az olyan utazási weboldalakon, mint például a Booking.com, hogy megbizonyosodjon a szálloda minőségéről és az aktuális ajánlatokról. Az ideális szállás kiválasztásakor érdemes figyelembe venni az igényeit és az utazás céljait, például a tóparti pihenést vagy a környék felfedezését.