Hotel Tartini Piran

Hotel Tartini Piran

A Hotel Tartini egy népszerű és jól ismert szálloda Piran városában. A szálloda elhelyezkedése kiváló, a város központjában található, közel a tengerparthoz és a város nevezetességeihez.

A Hotel Tartini szobái kényelmesek és modern berendezésűek. A szobákban található klímaberendezés, síkképernyős TV, minibár, valamint ingyenes Wi-Fi hozzáférés. Néhány szoba erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre vagy a városra.

A szálloda éttermében a vendégek ízletes helyi és nemzetközi ételeket kóstolhatnak meg, beleértve a friss tenger gyümölcseit és a helyi specialitásokat. A hotel bárja ideális hely a pihenésre, ahol a vendégek különféle italokat és koktélokat fogyaszthatnak.

A Hotel Tartini vendégei számára lehetőség van a tengerparti élvezetekre, beleértve a napozást, a fürdőzést és a tengerparti sétákat. A hotel saját wellness- és szépségközponttal is rendelkezik, ahol a vendégek különféle kezeléseket és masszázsokat élvezhetnek a pihenés és az ellazulás érdekében.

Ez a szálloda ideális választás lehet azoknak, akik egy kellemes tengerparti pihenést terveznek Szlovénia egyik legszebb városában, és egy kényelmes és modern szálláshelyet keresnek Piranban.